Främande

Plötsligt kommer vänner och släkt på spontan besök. Förra torsdagen kom min kusin, Annica med särbo på besök. De stannade över till fredagen. Den dagen bjöd vi på grillat älgkött och hemgjord potatissallad. Å köttet blev bara så guddomligt gott! Lars hade värkligen lyckats med grillningen till 100 %. De stannade över till på fredagen.

På fredag eftermiddag kom syster Lina och hennes tjejer Tilda och Iris hit. Linas sambo Micke kunde inte följa med upp pga att han jobbade. Den dagen bjöds det på grillad lax, färskpotatis och god sås. Annica och Roger stannade också över på middag. Linnea och Marcus kom också på middag. Så den dagen var vi en härlig skara på 11 personer runt middagsbordet =). Annica och Roger åkte hem efter middagen. Lina och tjejerna skulle stanna över i två nätter, vilket jag tycker var jätte kul!!.

Vad skulle vi då hitta på på lördagen? När vi vaknade duggade regnet ner från himmlen. Vi åt en lunch frukost och bestämde oss för att åka till lilleputtlandet i Skellefteå. När vi skulle parkera insåg vi att det endast var vi där. Kändes inte så kul. Vi åkte vídare till nästa mål. Leos lekland å där var det förståss fler än vi. Jäklar vad folk det var där å vilket liv! Ungar som bara rusar runt och skriker. Min spotana fundering var varför har de inte ljuddämpande plattor i taket eller på väggarna? varför är inte platsen där man ska äta avskärmat? Tänk er att vara en hel dag i denna stimmiga miljö. Ida och Emma jobbar ju där med arbetsmiljön är inte den bästa. Eftersom Linnea var ledig denna dag ville hon åka med oss.

Till middag den dagen blev Tacos vilket var alla tjerna till belåtenhet. Även Linnea och Marcus åt middag med oss idag.

Kommentarer
Postat av: Therese

Ja miljön på Leos är ju inte den bästa, i alla fall inte då det blir sådär mycket folk. Mysigt att få besök av syrran och barnen. Kram

2011-07-20 @ 08:31:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0