Fotboll idag också

Ja det blev fotboll idag också. Sverige- England på tv. Ja vi måste vara en fotbollsgalen familj. Men jag ser inga La liga matcher eller italienska ligan. Det tycker jag är tråkigt. Jag vill att Sverige ska spela annars får det vara.

Vi han en sväng till skogen med Doris innan fotbollen började. Hon behöver ut och röra på sig när hon varit hemma själv hela dagen. Ja förutom när jag varit hem på lunch till henne.

Väntar hem tjejerna som befinner sig på ICA Maxi och inventerar. Linnea lär vara trött när hon kommer hem och hon ska upp och jobba i morgon. Jag må säga hon är duktig på gå i säng när hon ska upp. Hon tar värkligen sitt ansvar.

Nu känner jag att jag blir förbannad. Internet är så segt!!!!!!! Går knappt att spara och publicera.

Fotboll med arga tränare.

I dag sov jag länge. Lars väckte mig 10.15. Har värkligen sovit som en stock i natt.

Hela familjen packade in sig i bilen vid 13.30 idag för att bege sig till Umeå, Röbäck, för att se tjejerna spela fotboll. De vann med 5-1. Ida gjorde två mål och Emma gjord ett. Linnea var jätte nära på att göra ett nickmål på en hörna men målvakten gjorde en super räddning.

Tragiskt var Röbäcks tränare. Gapade och skrek på allt och alla. Dommaren gjorde inget rätt. En av tränarna fick gult kort i första halvlek. I andra halvlek blev en annan tränare utvisad. Jag tyckte rent synd om spelarna, det är inte undra på att spelarna tappar modet och själva börjar betesig dåligt på planen. tex genom att säga sparka ner dem och ta en frispark. Hur F.....an tänker man som spelare då???????

Tycker att tränarna ska stötta och peppa sina spelare och lägga energi på det istället.


Fredagsmys

Dagen har rullat på otroligt snabbt. Å alla momser är snart klarar. Till veckan blir det att producera bokslut,.

Åkte och handlade direkt efter jobbet. Stod på affären och skulle lösa dagens middag. Viket inte är det lättaste och enklaste. Men tillslut blev det färsk oxfile som jag rullade i massa svartpeppar och som Lars grillade på grillen. Till detta blev det gratäng, rött vin och sås. Vad som kan göra mig irriterad är när Lars ringer på jobbet och frågar vad vi ska äta. Jag har inte tid att lösa det i telefon med honom. Han är bra på många sätt men här är en brist.

Nu myser jag, Lars och Emma i soffan och tittar på tv. Förkylningen har blivit bättre. Febern är borta väldigt täppt i näsan och lite hosta.

Ett litet tipps som hemkur när man får hosta. Dettat tipps fick jag av en arbetskompis på jobbet vilket också fungerade mycket bra. Köp en påse med halstabletter. Jag köpte vicks med honungssmak. Lägg en tablett i en dl varmt vatten och rör om tills den smält och drick. Det fungerar mycket bra!! Drick många koppar på en dag jag lovar det lindrar hostan.

Tjurskalle

Ja nog är man en tjurskalle alltid. Varför ska man envisas att arbeta när man har feber??? Tur är att man har ett stillasittande jobb, annars hade det aldrig gått. Det blir att kurera sig när jag intar sängen i kväll också. Två alvedon, kokeliana hostmedicin och näsdroppar.

I kväll tog Lars kvällspromenaden med Doris själv. Jag kände att jag inte orkade helt enkelt.

Vad kul att några till har hittat och läser min blogg!!!!!!!!!!!!!!! Blev glad att se era inlägg.

I dag var jag och Ida ute på gården och gjord sök övningar med Doris. Hon är otroligt duktig på det. Simone börja med det när Molle är lite större. Det är super kul!

Oj vad denna vecka har rusat iväg, redan fredag i morgon. JIPPIIIIIIIIIII


Feber=(

Har jobbat idag men inte kännt mig fräch. Tur att man har ett stillasittande jobb som inte kräver annat än att huvudet är skärpt. Det är klart att det har känts tungt men jag har då lyckats göra det jag ska =).

I dag åkte jag och Ida på hundkurs. Det är SÅ roligt när Ida vill följa med =) =). Måste få skryta över Doris. Ledaren vi har nu har Doris som visningshund. Ni förstår att jag och Ida är stolta!

När vi var på hundkursen tyckte jag att det blev lite hurvigt. Vad tror ni, jag hade feber när jag kom hem, 38,5. Vilket i min kropp känns 40 eftersom jag är lågtempad.

Nu måste jag bara bli frisk till nästa vecka när vi åker till Kreta. Därför intar jag nu sängen efter att ha kokat lingonsylt. God Natt.

Visst är Doris söt!

Lingon, Lingon

I går efter middagen tog jag mig en tur till skogen igen för att plocka lingon. Jag hittade 8 L till. Pappa kom till Burträsk där finns det lingon. Har hört att av andra också att jag ska vara glad åt de lingon jag hittar för det är inte gott om dem.

Jag kom hem lagon till andra halvleken som sveriges damer spelade i fotboll. Härligt att de vann!

Sedan ska ju de där bären rensas också. Satt uppe till 23 innan det var klart. Nu står det i garaget för att vänta på syltning vilket jag får ta itu med i kväll när jag kommer hem från hundkursen.

Sitter nu på jobbet för att ta itu med dagens bokföring. Samtidigt som förkylning slagit till. Måste vara frisk tills nästa torsdag när vi beger oss till Kreta.

Häktisk dag

Dagen har löpt på som vanligt. Förrutom att revisorn börjar fråga efter bokslut. Jo visst kan vi produsera bokslut men vi måste först hinna med alla momser. Själv ska jag hinna ikapp en omgång momser till innan den 14/9 eftersom jag och Lars åker till utlandet nästa torsdag och är hemma igen den 10/9. Det är klart boksluten inte ligger som prio ett.

Skyndade mig hem för att göra middag. Hade månadsmöte i stan kl 18. Nä ni kan förstå att det blev stessigt. Hemma kl 16,30 göra middag och vara i stan till 18, inte kanske precis det smartaste. Jag blev försenad med 15 min. Jag tänkte på vägen hem att om mötena börjar ligga kl 18 hädanefter så kommer jag att komma försen eller inte delta alls. Jag bor ju inte i stan precis.

Oj det blev visst lite gnälligt inslag idag, inte vad som är vanligt hos mig. Men det händer ibland.

Slut på helgen

Ja då var det söndag kväll igen. Å vilket fantastiskt vädervdet har varit idag =).

I dag när jag gick morgonpromenad med Doris i skogen upptäckte jag att det fanns lite lingon. Efter lunch tog jag bärplockaren och hinken och gick upp i skogen och plockade mig 6 liter lingon. Pappa brukar alltid plocka lingon till mig men nu han jag ut själv. Hade jag inte gått till skogen hade jag somnat i stolen i glasaltanen.

I kväll har jag varit på sökkurs med Doris, å det syns att vi har tränat i sommar. Man blir stolt när tränaren tycker att hon ligger minst 3 steg före alla de andra hundarna och att det behöver avanseras på Doris =).

Har även hunnit med och titta på tjejernas fotbollsmatch mot morön. Härligt tjejer ni slog dem med 3-1!! Både Ida och Linnea fick göra mål.



Lunch & Middag borta

Inte dåligt att en lördag bli bjuden både på lunch och middag borta hos olika personer.

Vi åkte till stan och hälsade på Mattias och Linda där vi blev bjudna på lunch. Hjälpte Mattias med data krångel. Åkte hem vid. 14.30. Satte mig i solstolen hemma och njöt av vädret för att vid 18 bege oss til min syster med sambo dit vi var bjudan på middag. Coolt att slå två flugor i en smäll på samma dag hos olika personer.

God natt!

Fredag!

Å vad härligt med fredag. Glad blir man även när man kommer hem och huset är städat av sin man. =))

Helt otroligt jag gick och lade mig 20,30 i går tänkte jag skulle läsa en stund. Tror ni jag han långt i läsandet? Nej redan innan klockan slagit 21 hade jag somnat. Ida säger att jag sov som en klubbad, för jag hörde inte när Emma och Robin busade högt. Men en sak kan jag säga när väckarklockan ringde på morron kl6 var jag utvilade och huvudvärken var borta som jag hade i går kväll. Det var sömn jag behövde. Känns även i kväll att jag sovit en lång natt.

I kväll var vi alla barn med respektive och barnbarn hembjudan till mamma och pappa på surtrömming. Å vad gott det var! Det är kul att tjejerna vill följa med hem till mamma och pappa. Å mamma och pappa gör det bra för alla barnbarns killar eller tjejer får också komma. Det får mamma hemlagade köttbullar om de inte vill ha surströmming.



Mycket har hänt idag.

Å vad kul att du Eva läser min blogg =) Hälsa de där hemma. Ja synd att vi inte han träffas i fredags men det kommer säkerligen fler tillfällen. Nu måst komma hit nästa gång ni åker till Therese med fam. Ni har ju aldrig varit hit.

Dagen började med att Ida påstår att jag gråtit och skrikit i natt. Kan inte komma på vad jag drömt? Minns två drömmar men ingen av dem har jag skrikit åt. Men förstår att jag haft fullt upp i natt för jag hade en enorm huvudvärk när jag vaknade. Ja ni som känner mig vet att mina drömmar kan vara mycket vilda allt från att bita Lars till att dra ner tv apparater =). Tjejerna brukar varna sina övernattningskompisar att deras mamma kan vara vild på nätterna =).

I dag körde jag in bilen på service i stan den skulle vara inne kl 8.00. Lars kom efter med firmabilen och hämtade upp mig. Vi gjorde ärenden i stan, vinstället ekade tomt, vi var på Jäders och tittade på kranar och duchar till badrummet. Vi åt lunch på coop och passade på att handla lite. Kl 13 hade jag första personalnämnde efter sommaruppehållet. Ja det första politiska mötet efter sommaren. Det värsta var när jag satte mig på mötet trodde jag att jag skulle somna, fy attans så trött jag var. Jag kom hem vid 17. Åt lite och åkte med Doris till skogen där vi gick en promenad på en timme. Det var otroligt skönt ute i kväll. Ida och Linnea åkte på fotbollsträning Emma tränade inte idag hon har problem med ett knä. Jag retades med henne i morse och sa att fotbollskarriären nog är över. Ja ni kan gissa att hon blev störd på mig.

Ida och Emma har gjort sin första skoldag, andra året på gymnasiet. Nu börjar vi komma in i vardagen igen. Slut på nattsunddandet.

Linnea hade ju så tur att få jobb åt Skellefte kraft i alla fall till slutet av sep men det kan bli förlängt. Det känndes skönt när hon sa att nu får jag göra något så jag slipper slöa här hemma. Det är rätt inställning tycker jag =). Ja och att det är ett
7-16 jobb plusset är ju att det är i Burträsk.

Denna förbaskade huvudvärk släpper inte. Kan det bero på att jag inte kommer mig i säng på kvällarna och det blir tidiga mornar. Å kan ni fatta i morgon är det fredag veckorna bara rusar iväg.

Nä ska gå och ta en alvedon få se om huvudet slutar värka.

Nu går skam på torra land!!

Nu vill jag att ni som läser min blogg ger komentarer! även Ida och Emmas kopisar !! Inte vara här och läsa och inte våga komentera.

I dag började dagen inte bra. Upptäckte att de betalningar jag lagt ut efter det att jag kom tillbaka från semestern aldrig hade gått iväg. Det tog 1,5 timma att ordna till detta. Att ta tillbaka alla och skicka dem på nytt. I dag har jag gjort ett bokslut, kul efter att nu hållt på med alla momse =).

Linnea är lycklig idag. Hon har fått jobb på Skellefte Kraft tills i slutet av sep det kan bli förlängning, Vi får väl se, det får bli det det blir.

Känner mig trött idag. Jag kommer inte isäng på kvällara det blir båda 23,00 och 23,30. När man sedan ska kliva upp 5,45 varje morgon blir man tillslut seg. Gör inget särskilt på kvällarna men tiden rusar bara iväg.

Vad kul på söndag börjar hundkursen för sök om. Det ska bli jätte kul =). Både för mig och Doris. Vad jag hoppas är att Ida hakar. Ida brukar följa med å det är kul för då kan vi öva själva också ute i skogen.

Nä nu ska jag gå ut med Doris hade tänkt det för en stund sedan men då kom det en regnskur som heter duga. Men nu har det gett sig, lite dugg har väl inget dött av.

Dilerium

En ny arbetsvecka har börjat. Kan inte fatta att de är tredje veckan jag påbörjar efter semestern. Fick ett litet dilerium på jobbet idag. Upptäckte att bank girobetalningar inte hade gått iväg i början av augusti på mina kunder. Lite irriterad blir man när man får godkännande att det gått igenom. Nu får jag sitta och ta tillbaka alla och skicka dem på nytt. Frågade mina kolegor hade samma sak, tur jag frågade för så var fallet.

I dag fick jag åka och klippa mig. Jag säger bara vad skönt håret höll rent på vara för långt.

Efter middagen gick jag iväg och tog en kopp kaffe hos min syster, Ann. Blev kvar där ett bra tag.

Therese, sista helgen i augusti är vi tyvärr upptagna =(.

Söndag

Dagen började med sovmorgon. Somnande om när Lars gick ut med Doris. När de kom tillbaka strax före 10 hade jag just stigit upp. Strök lite tvätt på förmiddagen innan vi gjorde lunch. Det blev en ordentlig lunch eftersom tjejerna skulle och spela fotboll i Umeå mot Umedalen.

Matchen började inte förrän 16. Jag och Lars följde med och tittade. De blev förlust med 4-0. De mötte ett otroligt bra lag som kunde trilla boll. Burträsk fick värkligen jaga. Efteråt åkte vi och åt pizza i umeå.

I dag blir det en tidig kväll för jobbet väntar i morgon.


En bra lördag

Det var länge sedan vi drog oss en lördag i sängen som just idag. Läste Norran och steg inte på förrän 9.30. Jag och Lars gick till järnaffärn och köpte lite små saker och passade på att fråga pm pris på glasbetong. Det kommer att bli glasbetongvägg som duchvägg i det nya badrummet.

I dag har Lars städat ur poolen och lagt den för vinterförvaring. Jag har städat förrådet bakan för garaget. Jag har nog aldrig kastat så mycket som jag gjorde. Vi har så mycket grejer som vi aldrig använder vi måste börja kasta.

Vi har även hunnit med en tur med motorcykeln. För mig var det första turen i år. Jag får inget sug att åka ut när det är mulet och regnet ligger i luften. Hösten är inte tokig att fara på små turer med motorcykeln. Ja vi får se vi kanske hinner med någon fler tur innan vintern.

Linnea och Emma åkte till Mjödvattnet på fotbollschup. Det ville se sin tremening Matilda spela fotboll. Våran tur med motorcykeln blev dit. Vi tittade på Matildas match och samtidigt träffade vi Lena, Ronny och Lovisa. Vi han surra lite gran innan det var dax att åka hem.

Linnea och Emma åkte till Bureå för att hämta Ida. Ida kom hem med en liter hallon och en halv liter blåbär. Av blåbärer gjorde Ida och Emma en blåbärspaj som vi åt upp efter middagen. Sedan har vi spelat spel. Det är kul när tjejerna själva ger det som förslag en lördagkväll.

I morgon blir det att åka till Umeå och se tjejerna spela fotbollsmatch.


Stressen har lagt sig =)

Ja jag han alla deklarationer klart =) Varför oroa sig i onödan när det löser sig till slut.Kunde tom sluta en ½ tim tidigare. Linnea hämtade mig på jobbet och vi åkte och handlade. I dag hastigt som lustigt bjöd vi hem Nils och Marie på middag. Jag och Linnea hjälptes åt att göra mat. Till förrätt blev det tortillas med ost och salsa samt tortillachips med pinapel salsa och WB-ost på. Till varmrätt gjorde vi fläskfile med soltorkade tomater, svamp och en sås med soltorkadetomater och fetaost. Till efterätt blev det mandeltårta. Å det blev lyckat och gott!! Vi bestämde att badrummet skulle på börjas i början av oktober. Å vad kul!!!

Doris och Mattis har lekt hela kvällen =). Äntligen är Doris sig själv igen!!!

Nu känner jag stress

Hjälp!! på måndag ska momserna vara klara. I dag när jag gick hem hade jag tre stycken kvar att göra. Ja, jag borde hinna men idag innan jag skulle gå hem strulade det till sig med en kund. Jag hade bokfört fel. Kan ibland ta lite tid tills man hittar felet. I blan dkrånglar man till det för sig i onödan. Har i dag även varit på en information om de nya kassaregisterslagen. I denna branch gäller det att hålla sig uppdaterad.

Min mamma ringde strax före 16 och frågade om vi ville komma och äta där. Ja middag tackar man inte nej till. Vi skulle lämna igen "Vilma". Ja nu tänker säkert många vem är "Vilma"????? Jo vilma är en gammal orange volvo 142:a som pappa en gång just köpte av en kvinna vid namn Vilma så där av namnet. Linnea har använt "VIlma" när hon har arbetat och planterat skog. Vi kunde faktiskt sitta ute och äta mammas korvstroganoff och ris. Tack mamma det var gott. Vi gick en promanad runt byn i Mjödvatnet och avslutade besöket med en kopp kaffe och en god hembakad blåbärskaka.

Ja Ida mamma är visst förvirrad ibland =) Det är klart i gårdagens inlägg när jag skrev Linnea och Emma var det ju ditt namn Ida jag skulle ha skrivit =). Men du förstår det är inte alltid lätt med enäggstvillingar, ni är ju så lika =).

Dagen har rusat iväg

I dag regnade det när jag steg upp. Cykel fick stanna hemma idag lätt att ta bilen sådana dagar när det regnar, frisyren far så illa när man cyklar. Dagen har bara rusat iväg. I bland käns det som man inte gjort något på jobbet å plötsligt är dagen bara slut. Nu har värden börjat vakna efter semseterledigheterna. I dag har telefonen ringt flitigt på jobbet och en del besök har vi även haft.

Vet ni vad det blev till middag här idag? Det är en rätt som det är evigheter sedan jag åt och något som inte många brukar tycka om. Mina tre brudar gillar det. Nämnligen stekt lever i gräddsås med potatis och lingonsylt. Jag säger mums!!!

Kvällen avslutades med fotbollsmatch. Linnea och Emma spelade på hemma plan mot Kågedalen. Det blev vinst med 2-. Linnea och Ida gjorde varsit mål =). Första halvlek var Burträsk bättre men i andra hände det något. Det var ofta man fick ha hjärtat i halsgropen å vi får vara glada åt vinsten. Ida gjorde 2-1 när det var 3 minuter kvar av matchen.

Nu känns det som värmen har farit för i år. Kyligt på kvällarna och mörkret kommer snabbt. Känns skönt att man har en vecka i utlandet snart. Förlänga sommaren lite, inte dumt. Men jag älskar hösten också. Den friska luften, lövprassell och härliga skogspromenader. Blir nästan lite sugen.

Åk aldrig tåg!!

Herre Gud vilken tågresa det blev för Emma och Robin!!! I morse när jag pratade med Emma visste hon inte hur de skulle ta sig från Stockholm till Göteborg, eftersom tåget som de var bokade på hade gått för länge sedan när de kom till Stockholm. De fick lov att boka om biljetten, som tur är behövde de inte betala en ny. Jag kan säga då hade det tagit hus i helvete från min sida. Ja man vet aldrig med SJ. De skulle ha varit frame kl 11,30 i Göteborg men med förseningen kom de inte fram förrän 15,30. Ja de förlorade 4 timmar i Göteborg som Emma hade sett framemot att shoppa på =(. Nä kära vänner TA inte tåget, jag säger TA FLYGET!!! Nog må det vara miljövänligt med tåg men det är inte värt alla förseningar som sker. Nu hoppas jag att det får någon typ av kompensation. Om inte för alla sms och mobil samtal som varit under dagen innan de tillslut hamnade i Göteborg och på hotellet.



Tack till Therese!

Vill passa på att tacka Theres som lagt fina ord för Linnea i sitt jobbsökande. Therese gjode ju också så att CV.t  återfanns.

Man ska vara rädd om sina vänner!

Sysslor och tågförsening

Han inte in och skriva i går hade fullt upp hemma och klockan rusade iväg. Jag vad gjorde jag då som gjorde att klockan rusade iväg?

Gjorde middag till de som skulle och träna kl 18. Jag gillar inte riktigt den träningstiden tycker att 19 är bättre. Satte mig sedan ute i kontoret och gjorde momsen för två månader och löner som skall utbetalas på fredag. Titten bara for iväg. Jag stängde kontorsdörren kl 21,15. Gick ut en liten promenad med Doris sedan snabbt i säng.

Lars skjutsade Emma och Robin till Tågstationen i Bastuträsk, tåget skulle gå 20,40. Dom skulle på sin efterlängtade resa till Göteborg. Vad händer? Jo tåget är försenat på grund av driftsstörningar. De kom inte iväg förrän 23,30. Nog är det väl typiskt. Tåg går inte att lita på. Hoppas nu att de får hjälp med att boka om resan mellan Stockholm och Göteborg.


Som att befinna sig i utlandet

Ännu en dag med sol, bad, korsord och en god bok. I eftermiddag sade jag och Lars till varandra att det varit som i utlandet förutom att vi har gjort maten själva. Jag har legat i hängmattan och njutit! Ida, Aron och Linnea har varit på långnäset hela dagen. Emma har varit i Bygdsiljum hos Robin.

Efter denna otroligt härliga helg med sol känns det inte jobbigt att måsta jobba imorgon. Om solen skiner är det bara ett pluss och man kan nog njuta ändå. Det som är jobbigast är att man måste stiga upp så förbaskat tidigt. Jag är ju en som gillar att sova på morgon.

I går var vi till Ronny och Magdalena, där var även Monica och Hans. Vi bjöds på gott grillat med tillbehör. Vi spelade spel och hade musiktävling. Vi åkte hem kl 1,15, å fatta det var 18 grader varmt ute! Jag cyklade endast hem i linne och kjol och frös inte. Samhället var som den glömda staden. Inte ett gatljus var på, det var formligen bäcksvart. Tur jag hade lyser på cykeln, man såg knappt handen framförsig. Vi mötte på några ungdomar som nog hade varit i kvarnberget och haft någon fest. Av någon anledning fick jag för mig när vi gick och lagde oss att tänk om någon kommer in genom luftfönstrena när det är så mörkt ute. Jag kunde inte somna sista gången jag tittade på klockan var den 4. Gick upp och såg att det hade börjat ljusna å då kunde jag somna. Fattar inte vad det gick åt mig??

Riktig latar dag

I dag har det varit en riktigt härlig latar dag. Steg upp kl 8 och gick morgonpromenad med Doris. kom hem 8,45. Kokade kaffe och gjorde lite fika åt jag och Lars som vi sedan njöt av i trädgården =). Tjejerna åkte på fotbollsmatch mot sörfors. Vi har fått info att de vann med 3-0. Ida och Emma gjorde varsit mål. Har läst, solat och badat i poolen hela dagen.

Nu har jag tagit en dusch och ska göra mig klar för vi är bortbjudan till Sandgrens på middag. Det brukar bli jätte trevligt!

Jo Ida, Aron och Emelie var också med till badet samt att du och Emma hjälpte till att fylla kylbagen.

Vilken härlig dag!

Det blev verkligen super väder idag! Steg upp kl 8,00 gjorde skinksallad och kycklingsallad. Kylbagen och badväskan packades för färd till Vitberget i ske-å. Vi var på vitbergsbadet kl 10,20. Träffade där Therese och Jacob. Badade med dem och jag busade med Jacob i badet. Jacob är en otroligt härlig glad1åring. Thereses kompisar Marie och Marika kom också dit alla hade vi trevligt. Jag, Ida och Emma blev kvar till 16,30, vi ville inte hem det var ju så härligt väder.

När vi kom hem hade Linnea och Lars börjat med middagen grillat och klyftpotatis. Undra förresten hur det gick för dig Therese med grillningen? Om jag får gissa gick det säkerligen bra. Lars har skjutsat hans bror Pär till flygplatsen i afton. Under tiden lade jag mig i hängmattan och läste bok.

Har varit ute på en liten skogspromenad med Doris blir inte så långt när det är så varmt ute.

Hoppas på en härlig dag i morgon också. Får väl hålla tummarna.

5 års saknad

I morse när jag steg upp och gick morgonpromenad med Doris kom känslan av att Linneas kompis Sanna varit död i 5 år idag. Jag minns den dagen som ett stort hål och enorm smärt. Jag har nog aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv. Förstår att hennes föräldrar och lillebror idag har en tung dag. Man kan aldrig föreställa sig den smärta och sorg de ofta känner. Vi kan bara finnas där som stöd och tröst när det behövs. Själv tänker jag ofta på Sanna vid vissa tillfällen när det gäller milstolpar som Linnea gör här i livet. Jag undar då vad Sanna skulle gjort. Köpte en nejlika och ros och gick till hennes grav idag där jag skrev.

- Vi minns denna dag för 5 år sedan med sorg i hjärtat. Saknar dig.

Till middag idag blev det kyckling lindad med lufttorkadskinka och till det pestopasta. Kunde inte låtabli vin till det.

Har imorgon tagit ledigt för det fina vädret ser ut att fortsätta och då ska jag åka till vitbergsbadet med Ida och Emma. Vi ska ta med luch och ha de skönt. Hoppas att Therese och Jackop kommer dit en stund med oss.

Doktorn och seger

Har bara jobbat halv dag idag också. I dag har jag, Emma och Ida varit till veterinären med Doris. Hon har haft en ihållande klåda sedan i början av juni. Eventuellt skulle vi ta allergiprov på henne men veterinären tyckte att vi skulle avvakta, samt att hon trodde inte på det dyrt och ovisst. Hon tycket att Doris hade en fin päls och en fin hund. Ja vi bestämde oss för att avvakta och se om det ger sig när det börjar bli svalare ute. Efter att vi varit där åkte vi in till stan och köpte glass Doris fick sitta på parkbänken och äta hon med =). När man varit duktig hos doktorn brukar man belönas =).

Har i kväll varit och sett tjejerna spela fotboll mot serieledarna, Mariehem, de som har vunnit alla matcher. Å i kväll blev det förlust för dem mot Burträsk med 1-0 !!!.

Slut semester

I morse var det att kliva upp 5.40. Gå morgon promenad med Doris och sedan frukost och iväg till jobbet. Läste expressen idag där det skrev att man skulle mjukstarta arbetet efter semestern. Vilket jag gjort. Jag slutade redan vid 11.30 idag. Jag åkte ut till flygplatsen och hämtade Lars bror som kom på besök från Nyköping. Han kommer att stanna tills på fredag. Det var ju  också så otroligt fint väder idag. Vilket gör mig lite sur. När man börjar om att jobba blir det klarblå himmel. Man får väl trösta sig med att man är inte ensam.

I afton efter middagen peppade Linnea sin mamma att göra en arobic video. Jag kan säga det var inte enkelt. Men om vi tränar fler gånger kanske det tillslut flyter på. Vi avslutade med en snabb cykeltur. Tror ni sköldpaddeskalet försvinner ???

Det som är jobbigt är att det nu på samma bord som jag sitter finns en skål med cips, en skål med godis och dricka. Fy vad man blir sugen men Åsa håll fingrarna i styr!

Bestyr

Vaknade i morse, lite besviken att det inte var sol ute =(. Det är ju min sista semester dag idag. Känns inte jobbigt att börja om att jobba, jag trivs verkligen med mitt jobb. Vad jag gruvar mig för är att stiga upp 5.40. Kommer nog att vara lite seg i morgon kan jag tänka.

I dag åkte vi och spelade fotbollsgolf i Bureå. Det var jätte roligt! Vad de övriga som följde med, Linnea, Ida, Lars och Marcus, glömde säga till mig var. - Ta något annat än kjol. Varje gång jag skulle skjuta iväg fotbollen var jag tvungen att dra upp kjolen =). Det tråkiga var att Emma blev ledsen när hon fick höra att vi varit iväg. Hon var nämligen i Bygdsiljum hos Robin. Kanske får ta Emma på ett eget litet äventyr här framöver.

Till middag idag önskade Linnea wok å det blev så otrligt gott med kyckling och massa färska grönsaker =)

Vid middagstid kom solen fram å det har varit en helt underbar kväll med sol från klarblåhimmel. Jag och Lars åkte iväg till Bursiljum och gjorde sök och leta övning med Doris. När vi kom hem klippte vi häcken mot grannen. Det är så svårt att klippa gräsmatten när kvistar hänger ner.

Nä nu är det nog dax att tänka på refrengen, sängen, så jag orkar upp i morgon. Det kan ju bli svårt att somna när man har vänt på dygnet i sommar.

Ni som är in och läser min blogg lämna gjärna någon komentar, det vore jätte kul och trevligt =).

Nolia

I morse steg vi upp och åkte på Nolia i Umeå. Vi beställde en ny badrumsinredning. Börjar kanske i fel ända men nu är vi i alla fall på G. Det har tagit tid man vill absolut inte hasta iväg det är trotts allt mycket pengar. Jag och Lars tillbringade hela dagen där. Köpte även en otroligt bra gummi borst som tar bort hundhår från mattor och bilen. Det står ju oftast och mässar gott om de prylar de säljer, å det må jag denna borste är värd att mässa för för den är helt otrolig. Jag sa till Lars när vi kom hem att jag skulle kunna bli återförsäljare för denna otroliga borste =). Jag hade in grannarna på visning av borste Björn tyckte jag lät som värsta försäljaren =)

Bilder på bloggen ja Ida eller Emma ni måste hjälpa mig med det.

RSS 2.0