Tiden den bara går

Oj nu är det ca en vecka sedan jag bloggade sist. Vad har då hänt?.

Glädjade var att Ida fick komma hem från las efter två dagars övernattningar. Den antibiotika de gav henne fick resultat. På onsdagen var febern nere på 37 grader och hon fick lämna las. Vad hon haft är ännu oklart, man vet inte. Det ända man kan säga är att hon haft en infektion i kroppen av något slag. Nu på lördag morgon tar hon den sista antibiotika tabletten. Glädjen för henne är stor för då får hon börja träna igen. Läkaren hade sagt NEJ! till träning under tiden hon åt medicin. Lite tungt är det ju förståss för henne eftersom hon just kommit tillbaka efter den knä operation hon gjorde föres sommaren å på detta infektionen. Ida den stackaren har haft ett olycksdrabbat år 2011.

Sedan har dagarna bestått av jobb. Mycket är det att göra efter att man haft semester. Många ringer, investeringar är tänkta att göra å då vill det ha ett rättvisande RR i företaget. å det kan ska ske på sek att banken vill ha in något slags papper.

Emma hade turen att få tillsvidareanställning på Korvgubben i Skellefteå. Det känns skönt att hon fått ett jobb så hon kan tjäna in lite pengar och även förhoppningsvis lägga undan lite för framtiden. Ja =) nu är två av brudarna inom hamburgerbranchen. Spännande se vart den tredje hamnar. Finns ju frasses kvar =).

Linnea har i går åkt till Leksand tillsamman med kusin Simone föra att hälsa på moster Lina, Micke och småkusinerna Tilda och Iris. Ja små och små Tild har ju hunnit bli 8 år och snart i Januari blir hon 9 och lill skruttan Iris är ju 4 år. Oj vart fort tiden på dessa kottar då? Snäll som man är fick Linnea och Simone låna V50 av oss. Det hade gått jätte bra för dem att köra ner, inte så mycket trafik. Det är klart att semestertrafiken har ju slutat, så det ända som finns på vägarna är väl långtradarna.

På lördag åker jag och Lars en vecka till Kreta. Känns inte helt fel vill jag lova. Doris hon hyser vi in hos mamma och pappa i Mjödvattnet, så behöver inte tjejerna pussla med jobb och skola. Ja skola kanske ni undrar som läser. Ida har ju ett ½ år kvar på sina studier efter som hon går ett idrottsinriktat gymnasium.

Vi åker redan i morgon upp till Rosvik till min kusin eftersom planet går så tidigt på lördagmorgon. Min kusin Annica och henne särgo Roger ska också till Kreta, men de stannar i två veckor. 

Resväskan står fortfarande opackad, inget konstigt för att vara Åsa. Jag packar oftas dagen före avfärd. I kväll blir det att stryka lite kläder. Å i morgon har jag tagit ledigt. Vill försöka få bort här hemma lite.


Kommentarer
Postat av: Therese

Kul att du bloggat igen. Ha nu en underbar resa så hörs vi. Kram

2011-08-26 @ 16:09:53
Postat av: Maria

Ja, man har ju saknat ditt bloggande :)



Hoppas ni får en riktigt härlig vecka på Kreta, hoppas även att Ida får bli hel och frisk nu!!

2011-08-26 @ 17:00:32
URL: http://bygdsiljumsmaria.blogg.se/
Postat av: Ewa

Håller med föregående talare vi saknar dig Åsa och ditt bloggande.Ha nu en riktigt härlig o skön semester.Vi åker om två veckor till Cypern samma ställe som sist tyckte att det var ett toppenställe så varför inte åka tillbaka.

2011-08-27 @ 08:17:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0