Åsas Kyckligsoppa

7 dl vatten
2 hönsbuljong tärningar
3 st kycklingfileér går även bra med grillad kyckling
2 morötter
blomkål
1 vitlök
1 gullök
1 röd chili
färska champinjoner
1 burk cocosmjölk
samboalek
ev salt


Så här gör jag:

koka upp vatten och buljong. Skiva ner morötterna och den tärnade kycklingfilen (tar du grillad kyckling kan den läggas ner i soppan strax före servering) Under tiden de kokar steker man ihop lök, chili och svamp. Efter ca 5 minuters kokning tillsätts den stekat löken, chilin och svampen, färsk blomkål, samboalek och cocosmjölk. Låt allt koka upp och servera sedan med ett gott bröd.

Smaklig måltid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0