Fiskgryta med doft av lime
4 portiner
300 gram lax blandad med vit fisk om man vill
3 st charlottenlökar
½ chili
1 st lime, rivet skal + saften
1 msk smör
3 dl vatten
2 dl matlagningsyoughart
2 msk fiskfond
GÖR SÅ HÄR
Fräs finhackad sharlotten lök och chile i en kastrul med matfett. Tillsätt vatten, fond och saften av en lime. Sjud upp och vispa i youghurten. Smaka av med salt och peppar. Lägg ner fisken. Ta kastrullen från plattan och låt vila i 5 minuter.
Ät potatis till.
300 gram lax blandad med vit fisk om man vill
3 st charlottenlökar
½ chili
1 st lime, rivet skal + saften
1 msk smör
3 dl vatten
2 dl matlagningsyoughart
2 msk fiskfond
GÖR SÅ HÄR
Fräs finhackad sharlotten lök och chile i en kastrul med matfett. Tillsätt vatten, fond och saften av en lime. Sjud upp och vispa i youghurten. Smaka av med salt och peppar. Lägg ner fisken. Ta kastrullen från plattan och låt vila i 5 minuter.
Ät potatis till.
Kommentarer
Trackback