HJÄLP TAKDROPP!!

Tisdag kväll kunde ha börja bättre. Lars upptäckte att det droppade vatten från tvättstugedörren i till garaget. Det blev gärnet upp på vindsutrymmet. Jo visst fan droppade det vatten och inte nog med det det hängde stora istappar ner från ventelationstrumman som går ut på garage taket. Det var droppet från istapparna som börjat leta sig ner genom taket. HELVETE!! jag som har en skräck för vatten i väggar och tak. I skallen börjar det klinga mögel!!

Onsdag ringde vi genast en byggfirma som kom förbi och tittade. Han trodde inte att det var någon fara på "taket". Jag ringde Linneas, Marcus som kom under dagen och skottade av garagetaket. När vi kom hem från jobbet var det bara att bege sig upp på taket för att lossa takpannorna. NI skulle se den is som hade bildats där under vilket ochså gjorde att det började tina från värmen i trumman. Kanten som är böjd upp mot trumman är för låg och detta bidrog till att det svämmade helt enkelt över.

Sedan plumsade jag och Lars efter nya takpannor som ligger en bit ner på gården. Jag sägger bara OJ vad det har kommit snö!!! Snön gick upp till midjan, det vill inte säga lite.

Vi avslutade vår onsdagkväll med att gå till Marcus och fira hans 20 årsdag. Där blev vi bjudna på kaffe, kakor och tårta. Mycket gott efter ett mastodont plumsande i snö och takpanne läggning.

Kommentarer
Postat av: Therese

Oj det var ingen höjdare. Bara hoppas att det inte blir något mer och att det blir någon fara att det droppade. Ja vad säger man om denna snö....fy sjutton. Kram

2010-03-05 @ 20:24:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0