Blev en lyckad fest!

Klockan 12 på lördagförmiddag träffades vi som ställt till i BFF.s lokal för att ställa i ordning för den heliga fest vi planerat för de som gift sig i hemlighet. Lokalen ställdes om till ett flygplats med incheckning, säkerhetskontroll och slutligen in i planet. Vi var 7 par + brudparet. Alla hade vi gjort någon mat att ta med oss. Å vilket bufé bord det blev.

Nubbesallad
Kycklingspett
Laxjanssons
Pestosallad
Sinkpaj
Räkpaj
Pankaksrullar med bacon och kassler
Och som slutklämm hade vi beställt en bröllopstårta.

De som gift sig i hemlighet blev jätteöveraskade! Ja de blev tagna på sängen. Vi hade så tervligt som man kan ha i nära vänners sällskap. Jag och Lars kom hem vid 2 på natten.


Dagen har varit seg. Jag som väldigt länge idag, vilket var skönt. I eftermiddag hade vi der riktigt mysigt. Linnea och Marcus kom hem på middag. Det fick välja vad vi skulle äta. Det blev kyckling fahita. Till efterrätt hade jag köpt glass. Vi åt middagen i rummet framför tv. Ja inget TV program som hälst utan, HOCKEY! Färjestad - AIK. Men tyvärr gick inte matchen som vi hade önskat. Förlust med 2-1. Nu gäller det att vinna hemma på tisdag för att kunna gå vidare.


Kommentarer
Postat av: Therese

Låter som en toppenhelg. Alltid skoj att hitta på något och överraska andra. Nej hockeyn gick tyvärr inget vidare men nu får de ta det hemma på tisdag. Kram

2010-03-28 @ 20:06:35
Postat av: Marika

Det lät som en lyckad överrasknings fest!

Mer lyckad än hockeymatchen blev, suck! Hade varit skönt att slippa kniven på strupen på tisdag. Men nu är det som det är och hoppas bara att vi får tjuuuta av glädje sent på tisdagskväll!

Ha det gott!

2010-03-28 @ 20:52:09
URL: http://marikahenriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0