OS drar mot sitt slut

Oj vilken rafflande 5 mil det blev!! Å Sverige går och tar OS brons!! Nu återstår bra finalen i hockey mellan Canada och USA. Ja vem ska vinna?? Själv hoppas jag att USA vinner, Canada har ju vunnit så många gånger.

Det känns tråkigt att OS börjar gå mot sitt slut, men det är kanske bästa att familjen Gustafsson börjar gå till baka till verkligheten. Nu får vi vänta 4 år till tills nästa OS. Det har varit en underbar underhållning i två veckor. Både med glädje rop i soffan och även stunder av att tycka synd om svenskarna.

Man kommer att minnas Anjas ur åk i störtloppet. Guldet som skidtjejerna tog. Curling tjejerna som tog guld genom den sista sten och Hockeykillarnas "flopp".

Nä i morgon får vi återta veckokvällarnas gammla jag. Nu får vi hoppas att det slutat snöa här hemma och att vårsolen börjar visa sig på vår egen himmel. Att vi helgerna framöver får sitta ute och gassa oss i solen. Det behöver vi nu!

Nu håller vi tummarna att USA slår Canada i hockey!!

Kommentarer
Postat av: Ewa

Ja jag tycker också det är skönt att OS är över är ju inte så överdrivet intresserad men okey det är ju kul när svenskarna är duktiga.

Visst längtar man efter våren nu hoppas bara den blir lång o skön så det inte blir sommar direkt.

Ha en bra vecka.

2010-03-01 @ 07:55:28
Postat av: Therese

Ja nog blir det tomt utan OS men samtidigt lite skönt också. Ja nu vill man ha vår och sol...är så less all denna snö. Kram

2010-03-01 @ 21:09:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0