För 17 år sedan

Denna dag för 17 år sedan vid 8,30 på morgonen kom tvillingflickorna Ida och Emma till vår familj. Det var en spännande morgon. Ida och Emma var lik varandra redan när de föddes. Barnmorskorna som var med vid snittet var tvungen att komma ihåg nummer ett och två och de fick inte blanda dem förrän nummer bandet var på deras små händer. Händerna var så små att nummerbanden då och då föll av, tur att de inte föll av samtidigt =). När de var små var de rädda som harar. Det var rädd för folk de skrek och stod och kramade varandra när någon kom och hälsade på. Nu har det förrändrats till två brudar som är framåt. De har en storasyser, Linnea, som var värdens snällaste med den när de var små. Ja idag kan det ibland vara annat ljud i källan =)

Minnerna är många under dessa 17 år med dessa små liv. Det tog 16 ½ år innan vi fick bekräftat att Ida och Emma var enäggstvillingar genom DNA test. Nu kan vi säga med 100% säkerhet att de är enäggstvillingar när folk frågar, vilket vi inte har kunnat förr.

Grattis Ida och Emma på 17 års dagen!!!


Kommentarer
Postat av: Therese

Är ju hur häftigt som helst att få barn men att få tvillingar måste vara något extra. Du är verkligen jättefina barn Åsa. Tusen tack för idag vännen, alltid lika kul att träffa och umgås med dig. Kram

2009-07-27 @ 22:41:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0